El CAP Indianes recupera la normalitat després dels aiguats del passat desembre

L’equipament ha estat tancat pràcticament un mes a causa dels desperfectes que va sofrir la planta baixa, inundada per la intensa pluja

El sistema de seguretat de la porta de l'entrada també ha hagut de ser reparat
Pilar Abián
Les pluges torrencials del 18 de desembre van causar la inundació de la planta baixa del centre sanitari
El CAP Les Indianes es troba en la cruïlla entre els carrers Camí de la Font Freda i València

El CAP Les Indianes tornarà a obrir les seves portes aquest divendres, gairebé un mes després dels danys soferts durant les pluges torrencials del passat 18 de desembre a causa de les quals es va inundar la planta baixa del centre d’atenció primària. Durant les darreres setmanes, l'Institut Català de la Salut (ICS) ha hagut d'assumir la retirada de mobiliari i la neteja d'aigua i fang de les sales d’espera i consultes afectades; el canvi de rajoles i la pintura de parets; la reparació i el reforç del taulell principal; la resolució de diferents avaries elèctriques –entre les quals es trobava la porta principal de seguretat– i la revisió de tots els aparells electrònics. Malgrat que el centre reprendrà la seva activitat assistencial aquest divendres, en les pròximes setmanes continuaran els treballs d’adequació amb la substitució de mobiliari malmès. 

 

Atenció provisional al CAP Montcada

Actualment, a causa del tancament obligat del CAP Les Indianes, els pacients assignats al centre es deriven al CAP Montcada i Reixac, de 8 a 20h. Per a urgències fora d'aquest horari, els usuaris s'han d'adreçar a Barcelona, al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Casernes (c.Fernando Pessoa, 47). L'ICS recorda que, davant la situació de pandèmia, es recomana a la ciutadania contactar amb el centre abans d’anar-hi per poder dirigir-la al professional més adequat. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari