El carrer Sant Antoni es converteix en un espai de passeig

La remodelació d’aquesta via del centre l’ha convertit en un carrer de vianants amb pas restringit de vehicles

El carrer Sant Antoni, situat al centre de Montcada, s’ha convertit en una zona de passeig després del procés de remodelació pel qual ha passat durant cinc mesos, que ha tingut un cost pròxim als 220.000 euros. La inauguració oficial del nou carrer Sant Antoni té lloc avui a les 17.30h, amb un acte amb parlaments oficials –presidit per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC)– i un espectacle d’animació.

El carrer s’ha rehabilitat per ser d’ús gairebé exclusiu per als vianants, per on només podran accedir els vehicles de veïns que hi tinguin un gual i els de càrrega i descàrrega autoritzats. Les obres han permès que desapa-regui l’aspecte deteriorat que abans presentava aquest carrer i millorar i garantir la seguretat i l’accessibilitat dels vianants, sobretot en alguns espais molt reduïts en què es feia incompatible el pas de ciutadans i vehicles. El carrer abans tenia voreres molt estretes i pràcticament inexistents en alguns trams i ara és de plataforma única. L’alcalde de Montcada i Reixac ha dit que el carrer Sant Antoni, per les seves dimensions, ubicació i funcionalitat, ·és un espai que necessàriament havia de convertir-se en zona de vianants”. L’edil també ha anunciat que “ara estem treballant per donar resposta a la demanda dels veïns de col·locar més il·luminació en aquest carrer”.

La remodelació del carrer Sant Antoni està estretament relacionada amb l’obertura del carrer Domingo Fins, prevista per a final d’abril, que permetrà una sortida més fluïda del trànsit rodat del centre. L’alcalde ha indicat que aquesta actuació respon a la voluntat de continuar rehabilitant el centre històric de Montcada. La millora de l’accessibilitat al centre va donar un pas impor-tant l’any 2005, amb la construcció de les escales mecàniques de Cal Marxant i con-tinuarà amb l’ober-tura de Domingo Fins i la construcció d’una plaça al carrer Bogatell, que substituirà les actuals escales que donen accés a l’estació de Renfe de Montcada-Manresa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari