El carrer Vinyes incorpora places d’aparcament i un carril bici

La Brigada municipal està acabant de senyalitzar els canvis

El president de l'Àrea Territorial ha constatat personalment l'estat de la intervenció viària en una visita d'obres feta aquest matí en què ha circulat pel nou carril bici
Pilar Abián
Aquest és el nou aspecte del carrer Vinyes, amb espai per a aparcament i carril bici segregat
L'autobús no té problemes per girar al carrer de l'estació en haver-se eliminat les tres primeres places d'aparcament

Tal com a anunciar l’Ajuntament el passat 29 d’octubre en assemblea veïnal, el carrer Vinyes de Can Sant Joan ja és definitivament d’un únic sentit i compta des d’aquesta setmana amb 24 noves places d’aparcament –distribuïdes entre l’entrada a la plaça de la Pedra i el carrer Bifurcació– i un carril bici de pujada en direcció a la N-150 seguint amb l’anella verda que promou el consistori per connectar els barris de Terra Nostra, Can Cuiàs i Can Sant Joan. Les bicicletes que circulin en sentit Montcada aniran per la calçada que serà senyalitzada amb el límit de 30Km.

La Brigada municipal està acabant d’instal·lant la senyalètica i els pivots que separen el carril bici segregat de l’espai per als vehicles. Es preveu que la setmana vinent ja es podran retirar les tanques provisionals que hi ha instal·lades per recordar als conductors que, en arribar al semàfor del final del carrer Bifurcació, no es pot seguir en línia recta. Tampoc no es pot estacionar en el primer tram del carrer de l’estació per permetre el gir de camions i d’autobusos i, al voltant de la plaça de la Pedra, només podran aparcar motos i turismes.

La intervenció ha tingut un cost de 9.000 euros i, segons ha assenyalat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), “significa una millora per a la mobilitat del barri i del municipi, en general”. L’edil també ha afegit que es tindrà cura per corregir qualsevol problema que pugui sorgir i que la voluntat del govern és seguir treballant nous projectes destinats a alliberar les voreres de Can Sant Joan de cotxes ja que en alguns carrers hi ha una certa permissivitat per la manca d’espai per estacionar.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari