El CD Montcada tira d’èpica per pujar a Primera Catalana en la temporada del centenari

Els verds empaten a tres a casa contra el Castellar amb un gol de Daniel Peinado a l’últim minut

Bogeria entre la plantilla del CD Montcada després de marcar l'empat a tres

El CD Montcada va tirar de l’èpica per aconseguir el bitllet per a Primera Catalana en l’any del centenari del club verd. A l’últim partit de la fase d’ascens contra el Castellar, disputat el passat dissabte a l’estadi de la Ferreria, els montcadencs van sumar el punt que necessitaven per pujar gràcies a un gol de Daniel Peinado al minut 89 que va suposar l’empat a tres en el marcador.

El partit va ser molt igualat. El CD Montcada va inaugurar el marcador al minut 13, amb un gol de Valentín Rizzo, però el Castellar, que ja tenia assegurat l’ascens, va neutralitzar l’avantatge en transformar un penal a la mitja hora de joc. Tot just començar el segon període, els visitants es van avançar en l’electrònic i al 62 van marcar el tercer, deixant el matx molt difícil per a l’equip de Miki Corominas. Malgrat tot, els verds no es van donar per vençuts, aconseguint l’empat amb dos gols de Daniel Peinado, un al 73 de penal i l’últim al 89.

Esclat d’alegria

L’alegria es va desbordar a la gespa de l’estadi una vegada l’àrbitre va xiular el final del matx. “Ha estat un matx molt dur i difícil, però el treball de tota la temporada s’ha vist reflectit fins a l’últim moment”, ha comentat el capità, Rodrigo Esmail, qui opina que la clau de la bona campanya ha estat el treball físic i mental que s’ha fet al llarg de tot l’any. “A principi del play-off vam passar una ratxa negativa, sobretot psicològicament, però a la segona volta l’hem superat aconseguint l’ascens”, ha indicat el jugador, qui ha dedicat l’ascens a l’afició verda coincidint amb el centenari del club.

Ha estat un matx molt dur i difícil, però el treball de tota la temporada s’ha vist reflectit fins a l’últim moment

Rodrigo Esmail, capità del CD Montcada

Per la seva banda, el tècnic del CD Montcada, Miki Corominas, s’ha mostrat molt content amb l’ascens, tot lloant la feina de la seva plantilla: “És un ascens merescut perquè han fet una temporada espectacular. Ho hem aconseguit a l’últim minut de l’últim partit, però l’important és que hem assolit l’objectiu”, ha subratllat l’entrenador, qui considera que Primera Catalana “és la categoria on es mereix estar el CD Montcada”.

És un ascens merescut perquè han fet una temporada espectacular. Ho hem aconseguit a l’últim minut de l’últim partit, però l’important és que hem assolit l’objectiu

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada

El CD Montcada ha pujat com al segon millor quart de la categoria, després d’acabar a la quarta plaça al grup 4, amb un coeficient d’1,8214. Per la seva banda, la UE Sant Joan Atlètic ha tancat la temporada amb una victòria per 1-3 al camp del Joanenc, amb un hat trick de Jonatan López. El conjunt de Daniel Sánchez ha quedat campió del grup i ha assolit l’ascens, amb un coeficient de 2,4643.