El centre de rehabilitació canvia de seu

El centre de rehabilitació funcional de Montcada i Reixac, situat fins ara a la rambla dels Països Catalans, compta amb una nova ubicació al carrer Lleida, al barri de Montcada Nova. El nou local, obert de 9 a 14 hores, té unes dimensions més grans, fet que permet una millor qualitat assistencial i alhora incorpora […]

El centre de rehabilitació funcional de Montcada i Reixac, situat fins ara a la rambla dels Països Catalans, compta amb una nova ubicació al carrer Lleida, al barri de Montcada Nova.

El nou local, obert de 9 a 14 hores, té unes dimensions més grans, fet que permet una millor qualitat assistencial i alhora incorpora material científic i tecnològic de primer nivell com ara un làser d’última generació i magnetoteràpia. La regidora de Salut Pública i Consum, Eva Gonzalo, ha destacat que “les noves instal·lacions compten amb aparells d’última generació molt evolucionats, que no es troben en molts centres de Catalunya”.

Fa mig any, la Generalitat de Catalunya va adjudicar a Montcada i Reixac el servei de rehabilitació funcional. Això ha permès als montcadencs i montcadenques no haver-se de desplaçar a Barcelona per beneficiar-se d’aquest servei. Gonzalo ha recordat que “ens tocava anar a Nou Barris i que, gràcies a la voluntat de l’empresa adjudicatària, UTE-ACERF, i la insistència de l’alcalde que no era just aquest desplaçament, s’ha aconseguit aquest espai de dimensions més grans i d’una qualitat molt satisfactòria”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari