El comitè de Lafarge extrau el compromís de crear una comissió de seguiment

Els representants dels treballadors valoren positivament l’entrevista amb Baltasar

El comitè d’empresa de Lafarge ha valorat positivament la reunió que ha mantingut aquest matí a Barcelona amb el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, a la qual també ha assistit l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC). L’objectiu de la trobada era aclarir possibles dubtes respecte a la valorització de residus a les cimenteres, un sistema amb el qual el personal de la fàbrica ja s’ha posicionat a favor, en considerar que no comporta un greuge per a la salut.

 

A la reunió, Baltasar ha informat que hi ha la intenció de resoldre les al·legacions presentades als controls sobre emissions efectuats per la cimentera i, segons ha avançat el comitè, s’han posat les bases d’un compromís per impulsar una comissió de seguiment, on participaran totes les parts implicades. “Donarem suport a totes les iniciatives que promoguin la transparència”, ha avançat la presidenta del comitè de Lafarge, Conchi Jiménez, qui ha apuntat que “reiterem que nosaltres som els primers interessats a vetllar per la salut”.  

 

D’altra banda, Jiménez ha dit que “avui ens han confirmat que la Plataforma Antiincineració va demanar fer la reunió amb el conseller per separat, no ho entenem, però ho respectem”. Segons la presidenta del comitè, “no existeix cap tensió entre els dos col·lectius, com s’ha publicat a La Veu, sinó posicions diferents davant la valorització”.  

 

  

Deixa un comentari