El comitè d’empresa de la planta montcadenca, ubicada al Pla d’en Coll, visita el consistori

Els representants dels treballadors, afectats per un ERO, han estat rebuts per l’alcaldessa Laura Campos i el regidor Òscar Gil

El comitè d'empresa, reunit amb l'alcaldessa Laura Campos i el regidor Òscar Gil
Premsa/Ajuntament

L'alcaldessa, Laura Campos, i el president de l'Àrea Econòmica, Óscar Gil, s'han reunit aquest migdia amb el comitè de treballadors de l'empresa General Cable a Montcada i Reixac. Un total de 14 treballadors de la factoria al municipi estan afectats per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que la multinacional vol dur a terme en el marc d'una reestructuració a escala internacional de la companyia, que ha comportat el tancament de la planta que tenia a Vitòria, de manera que a Espanya s'ha quedat només amb les tres factories ubicades a Catalunya. Els representants municipals han ofert tot el suport municipal als treballadors afectats per la mesura.

El pla d'ajustament previst per la multinacional preveu retallar 290 llocs de treball més, gairebé un terç de la plantilla –128 a Abrera, 140 a Manlleu, 14 a Montcada i 15 a les oficines centrals de Barcelona. La planta de General Cable, de matriu catalana i dedicada a la fabricació i comercialització de cable electrònic, es troba ubicada al polígon Pla d'en Coll i la seva plantilla la formen 162 empleats.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari