El concert solidari de gòspel recull prop de 1.800 euros per ajudar les persones refugiades

L’actuació, a càrrec del grup Gòspel Gràcia, va ser el tret de sortida el passat dissabte al Kursaal del Cicle de Drets Humans, Migració i Refugi

El cor Gòspel Gràcia protagonitzada des de fa anys el concert solidari en el marc del Cicle de Drets Humans
Jesús Abad

El concert de gòspel a favor dels Drets Humans, que va protagonitzar el Cor de Gràcia dissabte passat al Kursaal, va recaptar 1.740 euros, que es destinaran íntegrament a l’ajuda de les persones refugiades a través de l’entitat Montcada Solidària. L’actuació, dirigida per Òscar Altide, que havia estat professor de música a l’INS La Ferreria, va comptar amb l’assistència de prop de 200 persones.

Un moment de l’actuació del cor Gòspel Gràcia al Kursaal
Jesús Abad

El concert de gòspel, consolidat des de fa molts anys en el calendari d’actes solidaris, és el tret de sortida al cicle sobre Drets Humans, Migració i Refugi, organitzat per l’Ajuntament amb l’objectiu de “promoure el respecte, la cultura de la pau i la igualtat”, ha comentat el regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre (ECP).

L’objectiu del cicle és promoure el respecte, la cultura de la pau i la igualtat

Juan Carlos de la Torre, regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana

El cicle consta d’un seguit d’iniciatives per visibilitzar les problemàtiques derivades de la crisi migratòria i conscienciar la població i s’allargarà fins al febrer de l’any vinent.

Deixa un comentari