El concurs ‘Dones veu a les dones’ premia cinc microrelats i fa una menció especial

El certamen ha comptat amb la participació d’una setantena d’autors

Miguelángel Flores, de Sabadell, llegint el seu microrelat 'Agua calma'
Fotos: Laura Grau

El jurat de la novena edició del concurs microrelats ‘Dones veu a les dones?’, fallat ahir la tarda al Parc Antiga Cerveseria, ha concedit un total de cinc premis –dotats de 200 euros cadascun– i una menció especial. Els textos premiats són ‘Per primera vegada’, d’una autora barcelonina que vol restar en l’anonimat; ‘Agua calma’, de Miguelángel Flores, de Sabadell; ‘Aigua amarga’, de Gisela Alcón, de Reus; ‘Un cafè, si us plau’, de Laura Garreta, de Lleida; i ‘Fes cas, Maria’, de Marc Caballer, de València. La menció especial ha estat per ‘Demà… als diaris’, de Núria Oliva, de Caldes d’Estrac. Els textos premiats es poden consultar en aquest link.

Jessica Segovia, a l’esquerra de la foto, amb els autors premiats que van acudir a recollir el premi, Laura Garreta, Núria Olivera i Miguelángel Flores

La regidora d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, Jessica Segovia, va felicitar les participants “per compartir les seves històries amb la resta”, tot recordant l’època en què les dones havien d’escriure d’amagat. El certamen ha comptat amb la participació de 76 persones d’arreu de Catalunya, València, Illes Balears, Múrcia i Osca –56 són dones i 9 viuen a Montcada i Reixac.

Anna Casado, amb el seu grup Medusa, nou projecte musical que combina el rap i el jazz

L’acte de lliurament de premis va acabar amb un concert de la montcadenca Anna Casado, amb el seu alter ego Medusa, una proposta feminista que barreja el rap i el jazz.

Deixa un comentari