El consistori ofereix al teixit comercial la possibilitat de muntar una parada als mercats setmanals

El termini per presentar la documentació finalitzarà el 21 d’agost

El mercat del centre pot acollir 17 parades més i el de Can Sant Joan, 7
Arxiu/ Sílvia Alquézar
Els mercats ambulants tenen 27 places lliures
La comissió estudiarà els avantatges i desavantatges de les diferents propostes d'ubicacions per al mercat ambulant dels dimecres al centre
L'AV Montcada Nova proposa que el mercat ambulant del centre es traslladi al camí de la Font Freda

L'Ajuntament de Montcada i Reixac disposa de 27 parades vacants als mercats setmanals del centre i de Can Sant Joan i ha posat en marxa el procés per adjudicar-les. A la zona centre (mercat del dimecres) hi ha oferta per a 18 parades; 10 per a tèxtil i confecció (de les quals 2 són específiques de roba d'home i de roba infantil), 4 per a alimentació (pa i coques, herboristeria, fruits secs, llegums, mel, productes ecològics i vi), 1 de flors i plantes naturals i 3 d'altres mercaderies com bosses, maletes, motxilles, plàstics, puericultura, joguines, decoració i articles per a telefonia mòbil. A Can Sant Joan (mercat del dimarts) hi ha 9 places disponibles; 4 de tèxtil i confecció (de les quals una és per a roba de la llar i una altra, de roba interior), 2 d'alimentació (pollastre, xurreria, productes ecològics, llegums, fruits secs, mel), 1 de drogueria i cosmètics i 2 més de mercaderies tipus plàstics, joguines, decoració, bosses, maletes i motxilles.

'Volem impulsar els mercats setmanals, perquè es tracta d'un comerç molt proper i que dóna vida a les ciutats', ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Montse Ribera. El termini per presentar la documentació comença aquest dimarts, 1 d'agost, i s'allargarà durant 20 dies naturals (fins al 21 d'agost). La sol·licitud s'ha de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i tots els documents a aportar-hi es poden descarregar al web www.montcada.cat. Les propostes també es podran presentar per correu certificat, en el mateix termini estipulat, sempre i quan s'anunciï l'enviament al correu electrònic [email protected]. En el moment de fer l'adjudicació, l'Ajuntament té estipulada una baremació i, entre d'altres, dóna més punts aportar un producte que encara no està present al mercat setmanal, que aquests siguin de proximitat, ecològics o artesans, que el comerciant disposi d'un sistema propi de recollida de residus o disposar de datàfon per facilitar les compres amb targeta de crèdit.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari