El delegat del govern de la Generalitat a Barcelona mostra el seu suport al soterrament

Miquel Àngel Escobar s’ha entrevistat amb l’alcaldessa abans de la reunió de la Junta de Seguretat Local

El delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha visitat el pas a nivell del carrer Bogatell acompanyat per l'alcaldessa
Sílvia Alquézar

El delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha mostrat el seu suport a la reivindicació del soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada. El representant de l’executiu català s’ha entrevistat aquest divendres amb l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA-E), i ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament coincidint amb la reunió de la Junta de Seguretat Local, a la qual també ha assistit el delegat del govern. Escobar, que ha visitat el pas a nivell del carrer Pasqual, ha transmès a l’edil la seva col·laboració “amb l’objectiu de traçar aliances per reclamar a Madrid l’execució del projecte”. Respecte a la demanda històrica del municipi, el delegat del govern a Barcelona, que s’ha sorprès del fet que cada dia passin 200 trens per la línia de Portbou, ha comentat que és una qüestió de justícia “retornar a Montcada la seva solidaritat amb la resta de municipis per la gran quantitat d’insfraestructures viàries que acull”.

 

L’alcaldessa ha agraït a Escobar el seu suport i li ha transmès la importància que té per al municipi el soterrament no només en matèria de seguretat sinó a nivell econòmic i d’identitat. “S’evitarien més morts i permetria cosir el territori i recuperar l’essència de poble”, ha dit Campos, qui ha recordat que Montcada no acceptarà cap altre projecte que no sigui el soterrament de les vies. Pel que fa a la reunió d’aquest dijous amb el secretari general d’infraestructures i mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, l’alcaldessa ha fet una valoració positiva de la trobada, que va servir per començar a treballar conjuntament amb un esborrany de conveni sobre el soterrament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari