El diputat Albano Dante visita el municipi per conèixer la reivindicació del soterrament

Acompanyat dels tres regidors de Círculo Montcada, es va reunir amb representants de la Plataforma Tracte Just-Soterrament Total

Ramon Bueno parla amb Albano Dante, acompanyat pels regidors de Círculo Montcada
Pilar Abián

Albano Dante, diputat del Parlament de Catalunya per la candidatura Catalunya Sí que es Pot, va visitar aquest dilluns Montcada i Reixac per interessar-se per la situació de les infraestructures ferroviàries al municipi. Dante, que pertany a Podem, va estar acompanyat per Ana Ballesta, Maria del Mar Sempere i Sergi Martín, els tres regidors que Círculo Montcada té a l'Ajuntament i al govern municipal, i va passejar pels diferents passos a nivell del centre de la ciutat al costat de representats de la Plataforma Tracte Just-Soterrament Total (PTJST). Posteriorment, es va fer una reunió a la seu de Podem Montcada per conèixer els antecedents i l'estat de la reivindicació ciutadana que demana el soterrament de les vies de tren al seu pas pel municipi. Tot i que ni la Generalitat ni el Parlament tenen competències en aquesta matèria, el diputat català es va comprometre a col·laborar i a seguir de prop l'evolució d'aquesta qüestió. Ana Ballesta, secretària de la secció local de Podem i regidora de l'Ajuntament per Círculo Montcada, considera que aquest tipus de reunions i visites serveixen per "visualitzar la importància d'aquest projecte per al municipi i en relació amb altres com el Pla de Barris del Besòs". Ballesta, qui agraeix la tasca que fa la PTJST, també creu que s'han "d'aprofitar" els espais polítics institucionals que s'estan obrint a noves formacions perquè les administracions catalanes "coneguin el projecte i puguin pressionar a l'Estat".

D'altra banda, Ramon Bueno, portaveu de la PTJST, també ha fet una valoració molt positiva d'aquesta trobada que es va fer a petició de Podem: "El que volem és generar una complicitat i un compromís amb els grups polítics que tenen una representació a les institucions perquè coneguin la singularitat del nostre municipi i sàpiguen l'estat d'una reivindicació que no deixa de ser una necessitat de país". Aquesta trobada s'ha fet en la línia de les altres reunions que la PTJST ha mantigut amb representants de tots els partits polítics catalans que es van presentar a les eleccions per al Congrés dels Diputats del 20D, a excepció del PP, que encara no ha respost a la invitació que li va fer la plataforma ciutadana per parlar d'aquest tema. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari