El FB Montcada organitza un torneig solidari per la lluita contra el càncer infantil

La competició es disputarà el dissabte a l’estadi de la Ferreria. L’entrada serà d’1€ per col·laborar amb la causa

L’Infantil A del FB Montcada està imparable
Berta Barcons

El FB Montcada es prepara per una jornada solidària el dissabte 18 de febrer a l’estadi de la Ferreria. El club ha organitzat un torneig per la lluita contra el càncer infantil amb la col·laboració de l’associació No Limits i l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

La competició serà de la categoria infantil i la disputaran 8 equips de renom, entre ells, l’infantil A del FB Montcada, líder destacat del grup 7 de Primera Catalana. “Entre jugadors i tècnics esperem un total de 200 persones. Amb els familiars i tota la gent que vingui tenim la intenció d’omplir La Ferreria”, destaca Dani Busquets, director esportiu del FB Montcada, qui ha afegit que durant tot el dia hi haurà sorteigs de guants, pilotes i material esportiu de jugadors professionals.

Entre jugadors i tècnics esperem un total de 200 persones. Amb els familiars i tota la gent que vingui tenim la intenció d’omplir La Ferreria

Dani Busquets, director esportiu del FB Montcada

A més, va indicar que hi haurà sorpreses d’assistència de persones conegudes que volen col·laborar. Busquets admet que des del club estan molt satisfets amb l’organització i la recaptació de diners: “Estem molt contents perquè només amb la publicitat del torneig hem recaudat gairebé 1.500€”.

Estem molt contents perquè només amb la publicitat del torneig hem recaptat gairebé 1.500€

Dani Busquets

Co·laboració amb la causa

L’entrada a l’estadi de La Ferreria serà d’1€ amb la qual es podran veure tots els partits del torneig i els diners recollits es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer infantil. A més, dintre de l’estadi hi haurà una capsa on la gent podrà fer altres donacions. El director esportiu del FB Montcada ha animat a tots els ciutadans a col·laborar: “Montcada sempre ha estat un municipi molt solidari i esportiu. Dissabte volem donar-li una empenta a la lluita contra el càncer infantil”.

Montcada sempre ha estat un municipi molt solidari i esportiu. Dissabte volem donar-li una empenta a la lluita contra el càncer infantil

Dani Busquets

Claudia Pina, jugadora del primer equip del Barça, ha enviat un missatge des de les xarxes socials del FB Montcada animant a tothom per anar a La Ferreria i col·laborar en la lluita contra la malaltia.

Set equips de Preferent

La competició tindrà un gran nivell, ja que set dels vuit equips que disputaran el torneig juguen a la categoria Preferent, l’únic que és de Primera Catalana és el FB Montcada, líder destacat del seu grup. Els vuit conjunts es distribuiran en dos grups de quatre equips cadascún. Tots els participants jugaran com a mínim 3 partits amb tots els equips del seu grup i els dos primers classificats passaran a les semifinals. El campionat començarà a les 9.30h amb el debut del conjunt local contra el Mercantil i l’últim partit de la jornada serà la final a les 18.45h. Posteriorment, es farà l’entrega de trofeus i hi haurà diversos parlaments, tant del FB Montcada com de convidats especials.

Deixa un comentari