El FB Montcada recull uns 2.000€ en el torneig solidari per la lluita contra el càncer infantil

L’estadi de La Ferreria es va omplir de gom a gom per col·laborar amb la causa

Dos dels equips finalistes del torneig solidari contra el càncer infantil de l'any passat
Quim Bilbeny

El dissabte 18 de febrer el FB Montcada va celebrar un torneig solidari per col·laborar en la lluita contra el càncer infantil en l’estadi de La Ferreria. La jornada va ser molt exitosa i la gent es va bolcar per fer front a aquesta malaltia.

El campionat va començar a les 9.30h amb el debut del conjunt local contra el Mercantil. De mica en mica, es va anar omplint La Ferreria i els personatges públics van fer acte de presència. Carles Rexach, exjugador i llegenda del Barça, va ser una de les grans sorpreses per el públic i va declarar en les xarxes del club que “en la vida no tot són flors i organitzar aquest tipus de torneigs és molt important per donar visibilitat a aquesta malaltia”. Rexach va afegir que “el futbol mou tot, no només són els nens jugant, sinó les families que els segueixen i ho podem comprovar avui amb l’estadi ple”. A més, van fer acte de presència tots els partits polítics de Montcada durant el matí.

En la vida no tot són flors i organitzar aquest tipus de torneigs és molt important per donar visibilitat a aquesta malaltia

Carles Rexach, exjugador i exentrenador del Barça

Per la tarda, es va disputar la fase final del torneig amb la presència de l’Atlètic Sant Just, CF Badalona, CE Manresa i l’Hospitalet. Finalment, el Sant Just va guanyar el campionat després de vèncer 1-0 al Badalona en la final. El primer tinent d’alcaldessa de Montcada, Jordi Sánchez (ERC), va ser l’encarregat de lliurar el títol de guanyador.

Jordi Sánchez (ERC) va lliurar el premi de campions al capità de l’Atlètic Sant Just
Quim Bilbeny

“El FB Montcada ha fet una gran feina i demostren la seva solidaritat com fan sempre”, destaca Jordi Sánchez (ERC), tot afegint que “el futbol té valors com fer equip, solidaritat, que és el que fa el club amb una causa tan noble com és la lluita contra el càncer infantil”.

El FB Montcada ha fet una gran feina i demostren la seva solidaritat com fan sempre. El futbol té valors com fer equip, solidaritat, que és el que fa el club amb una causa tan noble com és la lluita contra el càncer infantil

Jordi Sánchez (ERC), primer tinent d’alcaldessa de Montcada

Valoracions del club

El torneig ha sigut un èxit, tant d’afluència de públic, com de diners recaptats. Les graderies han estat plenes de gom a gom i estem molt contents

Dani Busquets, director esportiu del FB Montcada

La recaptació del FB Montcada ha sigut molt bona, tan sols el dissabte van obtenir 1.355€ gràcies a l’entrada del públic i les donacions que va fer la gent a l’estadi de La Ferreria. Tot això, s’ha de sumar a les transferències bancàries que han fet els sponsors. Per tant, en total el FB Montcada ha recaptat un 2.000€ per col·laborar en la lluita contra el càncer infantil. “El torneig ha sigut un èxit, tant d’afluència de públic, com de diners recaptats. Les graderies han estat plenes de gom a gom i estem molt contents”, comenta Dani Busquets, director esportiu del club.

Deixa un comentari