El FS Montcada amplia el planter amb nous jugadors i consolida els equips sèniors

El club presentarà els 21 equips i els 225 jugadors el 3 de desembre al pavelló Miquel Poblet

Joan Paredes, jugador del primer equip del CFS Montcada, amb la pilota els peus contra el Sant Joan
Lluís Maldonado

El CFS Montcada presentarà de forma oficial tots els seus conjunts de la temporada 2022-2023 en un acte que tindrà lloc el 3 de desembre al pavelló Miquel Poblet (16h). Enguany, el club compta amb un total de 21 equips, 40 entrenadors i 225 jugadors, amb 25 més que la temporada passada. El coordinador del club, Xavier Romeo, ha fet un balanç positiu de la nova campanya: “No ha estat gens fàcil, però seguim creixent i creant nous equips“.

No ha estat gens fàcil, però seguim creixent i creant nous equips

Xavier Romeo, coordinador del club

Els sèniors, un mirall per a la base

El sènior A masculí i el sènior femení del FS Montcada són els equips referents de l’entitat. Ambdós juguen en dues categories importants, el primer equip a la Tercera Divisió Nacional i el femení a la Divisió d’Honor Catalana. Enguany, però, no està sent el seu millor inici de competició, ja que tots dos ocupen places de descens: el masculí està situat a la quinzena plaça, amb 9 punts, i el femení és el cuer, amb 4 punts. “Està costant una mica aquest inici, perquè tenim molts lesionats en tots dos equips. Malgrat això, el treball està sent molt bo i els resultats arribaran”, ha comentat Romeo.

Està costant una mica aquest inici, perquè tenim molts lesionats en tots dos equips. Malgrat això, el treball està sent molt bo i els resultats arribaran

Xavier Romeo

L’objectiu dels dos sèniors és consolidar-se a la categoria i fer un bon paper a la lliga. Després de la presentació, el conjunt de Juanjo Amigo, que encara s’està recuperant de la seva operació al genoll, rebrà la visita (18h) del FS Caldes en el matx corresponent a la desena jornada.

Bon inici de la base

El FS Montcada té molt bon planter amb equips en les millors lligues, com és l’exemple del juvenil A, que juga a la Divisió d’Honor Nacional, la màxima categoria a nivell estatal. L’equip està situat a la dotzena posició, amb 10 punts, en una lliga molt exigent on juguen els millors conjunts de tota Catalunya i les illes Balears.

Jugadors del juvenil A del Montcada lluitant una pilota en el partit contra l’Industrias Santa Coloma
Lluís Maldonado

El juvenil A és el màxim equip de la base i  l’últim esglaó per poder pujar als sèniors. Altres equips destacats del planter són el juvenil B, el cadet A, l’infantil A, l’aleví A, que juguen a Primera Catalana, i l’Aleví B, a Segona Catalana. Xavi Romeo ha comentat que l’objectiu del club és “estar el més a dalt possible en qualsevol categoria i intentar pujar, però sabem que no és fàcil”. El coordinador també ha llogat el bon paper dels equips del planter: “Està anant molt bé, tenim equips molt ben treballats que estan liderant les seves lligues o es troben entre els primers classificats“.

Està anant molt bé, tenim equips molt ben treballats que estan liderant les seves lligues o es troben entre els primers classificats

Xavier Romeo

Deixa un comentari