‘El futur passa per dotar de vida la ciutat’

Bartolo Egea es presenta públicament com a alcaldable acompanyat de la ministra Raquel Sánchez

La marca Montcada, l’hem d’enfortir i estimar, sentir-nos orgullosos d’on vivim”. Amb aquesta premisa, el socialista Bartolo Egea, va iniciar la seva intervenció en l’acte de presentació com a candidat a l’Alcaldia de Montcada i Reixac, que es va celebrar divendres a la tarda a l’Auditori municipal.

L’alcaldable va arribar acompanyat per la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i va ser rebut pel públic que omplia la sala aplaudint dempeus. L’acte va començar amb la projecció d’un vídeo fent referència tots els barris del municipi seguit de les intervencions de la regidora Nani López i del secretari d’organització de JSC a Montcada, Albert Carandell. Ambdós es van mostrar convençuts que Egea serà el nou alcalde del municipi i van incidir en la necessitat de governar per tothom, independentment dels barris on hi visquin.

L’anècdota de la presentació la va protagonitzar el mateix alcaldable que, un cop al faristol llest per iniciar el seu parlament, es va adonar que no havia agafat la carpeta amb el discurs, fet que va provocar les rialles del propi Egea i del públic assistent. Un cop recuperats els papers, l’alcaldable va iniciar la seva intervenció reconeixent la dificultat de gestionar un municipi trinxat per nombroses infraestructures.Som conscients de què no és fàcil governar una ciutat com Montcada i Reixac”, va dir Egea.

‘Apostem per una Montcada de la que ens poguem sentir orgullosos’, Bartolo Egea

Apostem per una Montcada de la que ens poguem sentir orgullosos, que aprofiti les seves oportunitat, que no sigui una ciutat dormitori, que aposti per tots els seus barris (…) unida, segura i amb futur”, va afegir l’alcaldable socialista.

El candidat del PSC també es va referir a la seva trajectòria com a comerciant i va lamentar situacions d’inseguretat que ha pogut comprovar per experiència pròpia en els darrers anys, assenyalant que cal més agents a peu de carrer. “Volem una Montcada segura de sí mateixa però també segura per a cadascun de nosaltres”, sentencià.

Egea va incidir en reclamar una ciutat “enèrgica, intensa i viva” i va assenyalar com a tasques pendents la millora de l’atenció primària, la construcció del nou centre hospitalari Ernest Lluch i promoure el sector empresarial, entre d’altres aspectes, tot convidant el públic a somniar amb la Montcada del soterrament.

‘Que ningú no ho dubti, us dono la meva paraula que anem a soterrar les vies del tren’, Raquel Sánchez

Acabada la intervenció de l’alcaldable del PSC, un assitent d’avançada edat i visiblement emocionat va demanar un fort aplaudiment per tots aquells qui han aconseguit convèncer Egea per a ser candidat, després de ser escollit per unanimitat en l’assemblea del partit el passat mes de juny. Aquestes paraules van aixecar del seient els assistents i van servir per donar pas a la ministra Raquel Sánchez.

Que ningú no ho dubti, us dono la meva paraula que anem a soterrar les vies del tren”. Així de contundent es va mostrar Sánchez respecte el projecte de l’R2 encara pendent d’adjudicació. Avalada per la seva experiència de quan va ser alcaldessa de Gavà, va encoratjar Egea com a futur alcalde de Montcada i Reixac. “Allò que Montcada necessita és un projecte de futur, un projecte il·lusionant i no un projecte com el que representa l’actual alcaldessa, que és el de la queixa permanent, de no saber on és. Ara no sabem si hi serà a sumar o a restar”, va en al·lusió a la candidata d’ECP, Laura Campos.

Sánchez va concloure la seva intervenció assenyalant que “allò que sí sabem és que Egea té un projecte, que defensarà la recuperació dels serveis d’atenció primària i la construcció de l’hospital’. L’acte va finalitzar amb repartiment de roses entre els participants per fer la tradicional fotografia de família dalt de l’escenari mentre sonava la sintonia electoral de fons.

 

Deixa un comentari