El govern municipal proposarà la congelació dels principals impostos com l’IBI, el de vehicles i escombraries

La sessió ordinària es fa aquesta dijous, a les 19.30h, a la Casa de la Vila

El govern municipal, format per ICV-EUiA, ERC i Círculo Montcada, presentarà a la sessió ordinària del Ple d’octubre, aquest dijous (19.30h) a la Casa de la Vila, la proposta de les ordenances fiscals i preus públics per al 2017, amb poques variacions respecte la d’aquest any. L’equip de govern plantejarà la congelació dels principals impostos com l’IBI, el de vehicles i el d’escombraries i proposarà com a única pujada l’increment entre el 3’5i el 4% de l’impost de construccions i obres.

 

El projecte d’ordenances recull unes modificacions a nivell formal per tal d’adequar-se a la nova normativa que va entrar en vigor a principi d’octubre per facilitar a l’Ajuntament i la ciutadania la presentació de recursos i notificacions, on es contempla que els dissabtes deixen de ser dies hàbils. D’altra banda, també s’ha introduït un aclariment en l’apartat de plusvàlues en el cas de separació, divorci o violència de gènere amb l’objectiu que el cònjugue que ja no viu a l’habitatge no hagi de pagar més que el que encara està empadronat en l’immoble. L’Ajuntament manté la bonificació del 5% per a aquelles persones que tinguin domiciliats pel banc tots els tributs municipals. 

 

La sessió plenària també inclourà sotmetre a votació el projecte per elaborar els pressupostos participatius i les bases per a la convocatòria de subvencions per a entitats i associacions. En l’apartat de mocions, es discutirà el text de la plataforma soterrament total per reclamar a Adif que adeqüi els passos a nivell de Bogatell i Pasqual. Al Ple, que començarà a dos quarts de vuit de la tarda, a la Casa de la Vila, també es donarà compte de la renúncia al càrrec del regidor de CiU Daniel Moly, per motius professionals.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari