El govern municipal vol suspendre durant un any l’atorgament de llicències al sector que limita amb la Llagosta

La proposta és un dels punts inclosos a la sessió plenària que es fa aquest dijous (18.30h), que es pot seguir en directe a través de ‘laveu.cat’

El Ple es farà dijous, a les 18.30h, a la Casa de la Vila i es podrà seguir en directe a laveu.cat
Mario Azañedo
El Ple es farà dijous, a les 18.30h, a la Casa de la Vila i es podrà seguir en directe a laveu.cat
El Ple es farà dijous, a les 18.30h, a la Casa de la Vila i es podrà seguir en directe a laveu.cat

Suspendre durant un any l'atorgament de llicències en l'àmbit afectat per la modificació puntual del Pla General Metropolità a la zona nord de Montcada és una de les propostes que es debatran al Ple ordinari del mes de maig que es farà aquest dijous (Casa de la Vila, 18.30h) i que es podrà seguir en directe a través de laveu.cat i montcada.cat. Amb aquesta mesura, el govern municipal –ECP i ERC– vol disposar de temps per estudiar les alternatives d'ordenació urbanística del sector, amb l'objectiu de potenciar-lo des d’un punt de vista paisatgístic i industrial i intentar resoldre el conflicte judicial que manté amb el consistori de la Llagosta –arran la modificació del PGM fet l’any 2003 per propiciar el trasllat de la fàbrica de pintures Valentine del nucli urbà al polígon Can Milans. També en l'àmbit territorial, el Ple debatrà la proposta de Pla especial urbanístic en l'espai on s'ha d'ampliar l'IE Mas Rampinyo, a Mas Duran.

Una altra de les qüestions incloses a l'ordre del dia és el desestiment del procediment d'adjudicació del servei de tres escoles municipals arran el recurs  presentat per una empresa que obliga a esmenar els plecs del concurs públic.

El Ple debatrà tres mocions, una en defensa de l'educació pública presentada per ECP i dues proposades per Cs per promoure el comerç local i la pràctica de l'exercici físic

Pel que fa a l'apartat de mocions el Ple debatrà tres propostes. Una presentada pel grup majoritari, ECP, en suport a les reivindicacions de la Interassemblea Montcada en lluita que reclama més recursos per a l'educació pública i negociar des del consens els canvis educatius proposats per la Generalitat per al proper curs. El grup minoritari, Cs, per la seva banda defensa dues iniciatives. La primera, per a la creació d'un cens sobre els locals lliures i les activitats comercials que hi ha al municipi, amb l'objectiu d'abordar la problemàtica de l'elevada xifra d'establiments tancats. I la segona moció del grup taronja insta l'Ajuntament a instal·lar circuits de calistènia a tots els barris on sigui possible entenent que la pràctica d'exercici té beneficis no només des d'un punt de vista físic, sinó també psicològic.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari