El Gran Recapte conclou amb una recollida de 4,4 tones d’aliments

Càritas Montcada valora molt positivament l’edició d’aquest any

Isabel Ferrer i Lourdes Ortigosa, voluntàries aquest divendres a l'entrada al supermercat del carrer Montiu
Lucas Cervantes
Maria Teresa Monclús, Xavier Jané i Josefina Lapieza, voluntaris del Gran Recapte a l'entrada a un dels supermercats de recollida

El passat dissabte 26 de novembre, va concloure l’edició del Gran Recapte de 2022 en la qual, Càritas Montcada va recollir fins a 4,4 tones d’aliment gràcies a la feina de les 60 persones que hi van participar com a voluntàries. L’edició d’enguany era la primera que se celebrava després de la pandèmia causada per la COVID-19 i els comerços que hi van participar són Caprabo i els Condís dels carrers Montiu i Lleida, Sorli Discau. D’altra banda, els grans absents d’aquest any han estat Mercadona, on es podien fer donatius econòmics, i Gros Mercat. Aquest factor ha estat diferencial, ja que en l’edició de 2019, l’última presencial, s’havien recollit 18 tones i havien participat fins a 150 voluntaris.

“Estem molt contents amb els resultats del recapte d’aquest any, el paper del voluntariat ha estat clau, hi ha hagut molta implicació. La previsió era recollir 4,9 tones, ja que comptàvem amb l’absència dels dos comerços Mercadona, que solen omplir unes 40 banyeres entre els dos”, comenta José Antonio Martín de Càritas Montcada. Segons Martín, la diferència de 500 kilograms entre la previsió i el recapte final la sufragarà Càritas, és a dir, que a Montcada es repartiran aquestes 4,9 tones que s’havien previst inicialment.

Deixa un comentari