El grup del PSC acusa l’oposició de fer crítiques gratuïtes

Els socialistes han fet un comunicat de resposta a la resta de grups en què defensen la gestió de l’alcalde

El grup municipal del PSC ha fet avui un comunicat de premsa en resposta als que l’oposició ha difós aquests dies valorant la renúncia de César Arrizabalaga a l’Alcaldia. La formació considera que les crítiques referides a l’alcalde són fruit de la “frustació” pel fet de no haver estat capaços de guanyar les eleccions locals en les tres últimes convocatòries. En clara referència a ICV-EUiA, l’escrit recorda que durant 20 anys va dirigir l’Ajuntament: “Deu ser molt dur no comptar amb el suport de la ciutadania a la que tant vol fer participar, ara que és a l’oposició i que tant poc ho feia quan era al govern”.

Pel que fa al PPC, l’acusa d’intentar “amagar i dissimular els seus propis problemes generalitzant-los, llençant escombraries i intentant portar a la política local l’actitud xulesca i perdona vides de la dreta més rància”. I a Esquerra li recorda que “elecció rere elecció veuen com no desperten més passió de la que mostren quan van a plorar els seu desencís”.

El grup del PSC assenyala que César Arrizabalaga no és l’alcalde per “decisió divina”, sinó perquè així ho ha volgut la ciutadania i es mostra convençut que hagués obtingut novament el suport de l’electorat si es tornés a presentar a les properes eleccions. Quant a la imatge que la resta de grups municipals mostren de l’alcalde en els seus comunicats en què el qualifiquen de “prepotent”, el PSC considera que “ni de bon tros s’assembla a la realitat”. Així mateix, el comunicat afegeix que “en política no tot s’hi val” i recorda que, malgrat arribar a tenir la majoria absoluta, els socialistes sempre han promogut governs de coalició.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari