Espectacles musicals a tres espais diferents

El festival de grups locals Montcadasons, a l’espai Poblet, inclou sis concerts

El grup Fam 31, referent de la música urbana a Catalunya, actuarà el dia 2
2/06/2023 09:43
Actualització:
4/06/2023 12:06

El grup de música urbana Fam 31, amb milers de seguidors per tot l’Estat i Llatinoamèrica, ha estat un dels plats forts del programa de concerts de la Festa Major. La banda va actuar ahir a l’escenari de l’Espai Poblet (23.30 h). La resta de propostes son: el grup Momo de tribut a Queen el dia 3, i Versión Imposible, el 4.

Montcadasons

L’Espai Poblet torna a acollir el festival de solistes i grups locals Montcadasons. En aquesta edició, hi ha sis concerts els dies les tres nits de festa a les 21.30 h i un altre, a les 22.30 h. El primer dia hi van actuar Bahama i Lesko Cross; dissabte, Lola mento i Honky Tunes; i diumenge, Simm i Desenfreno. Una desena d’entitats monten barra de bar en aquest espai, que funciona amb el sistema de gots retornables.

Bahama ha obert el festival Montcadasons

Altres propostes

El parc Antiga Cerveseria és un altre referent per als concerts i vermuts musicals, amb les actuacions dels combos de l’Aula Municipal de Música, l’artista Paula Peso i el grup Muchacho y Los Sobrinos, entre d’altres. Un altre concert destacat serà el de la banda de funk i soul Marina BBFace & The Beatroots, l’últim dia a la plaça de l’Església (19.30 h).

Seccions:

Deixa un comentari