El Kursaal exposa els cartells presentats al concurs del 8M

La mostra inaugura el programa commemoratiu, que enguany se centrarà en la maternitat i la diversitat funcional

Alejandro Carlini, autor del cartell guanyador del 8M
Berta Barcons
D'esquerra a dreta, la regidora d'Igualtat, Jessica Segovia, el guanyador Alejandro Carlini i les autores que es van endur els tres accèssits: Meritxell Garriga, Laura Vilaltella i Gemma Ruiz.

Fins al 24 de març es pot visitar al Kursaal l’exposició de les obres presentades al vuitè concurs de cartells del 8 de març, acte que obre el programa commemoratiu del Dia de les Dona Treballadora a Montcada i Reixac, organitzat per l’Ajuntament i el Consell de Dones. La inauguració de la mostra i el lliurament de premis van tenir lloc ahir la tarda al Kursaal, amb la presència de l’autor del cartell guanyador, el barceloní Alejandro Carlini, i les guanyadors dels tres accèssits: Laura Vilaltella i Gemma Ruiz, de Montcada i Reixac, i Meritxell Garriga, de Valls.

El dia de l’efemèride, el Grup de Dones Feministes de Montcada i Reixac ha convocat una manifestació reivindicativa, que sortirà de l’edifici de l’Ajuntament i anirà fins a la plaça de l’Església (18.30h).

Taules rodones

El 17 de març tindrà lloc la jornada ‘Maternitat i (dis)capacitats’ a l’Auditori Municipal, de 17.30 a 20h. Hi intervindran la professora i investigadora de la UOC Asun Pié Balaguer; Ana Álvarez-Errecalde, mare i fotògrafa especialitzada en cures i discapacitat i fundadora del projecte ‘Care: cuidar importa’; i Carolina Ibáñez Barea; mare d’un jove amb diversitat funcional i presidenta de la Fundació Adimir. Un altre dels actes destacats del programa és la xerrada ‘Treball sexual i prostitució. Aclarint conceptes i explicant models d’abordatge’. Serà el 24 de març a la Casa de la Vila i comptarà amb les intervencions de Paula Arce, investigadora del grup de recerca Antígona, de la UAB; i d’Anna Saliente, sociòloga especialitzada en gènere (18h).

Teatre

El grup de teatre local Teatroia’t tornarà a representar ‘Mujeres atacadas’, que va estrenar al desembre passat en el marc del cicle Montcada a escena. La funció serà el 19 de març al Kursaal (18h) i les entrades es poden adquirir a www.teatremontcada.cat i presencialment a l’Auditori Municipal. La recaptació és destinarà a l’entitat Ponts per la pau, presidida per l’activista afganesa Nadia Ghulam.

El programa del 8M recupera el tradicional sopar de dones que es feia cada any abans de la pandèmia. Serà el 24 de març, a les 21h, al Café Colon. El preu és de 15 euros i cal reservar plaça abans del 20 de març al telèfon 662 585 755.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari