El nou cartipàs manté l’estructura de l’actual organigrama municipal

El PSC presideix quatre de les cinc àrees mentre CiU continua al front de l’Econòmica

Cartipàs municipal

El nou cartipàs municipal no introdueix canvis significatius en l’organigrama del consistori. D’acord amb el Decret signat per l’alcaldessa, M. Elena Pérez (PSC), –pendent de ratificació en el Ple– l’administració es continua dividint en cinc àrees presidides pels mateixos regidors que ostentaven el càrrec a la fi de l’anterior mandat: Presidència (M. Elena Pérez); Política Territorial (Juan Parra, PSC); Econòmica i Empresa i Ocupació (Joan Maresma, CiU); Interna (M. Carmen Porro, PSC), i Social (Ana Rivas, PSC). Les novetats destacades són que l’Àrea Econòmica afegeix al seu nom Empresa i Ocupació, que Maresma s’ocuparà personalment de Comerç i Turisme, Porro assumeix també Serveis Municipals i Rivas manté Educació i serà la titular d’Infància i Joventut.

Pel que fa a la resta de nomenaments, PSC i CiU continuen al front de les regidories que tenien a excepció d’Integració, Cooperació i Solidaritat, que serà responsabilitat de la nova edil de CiU Elisabet González. Cultura i Patrimoni la dirigirà Daniel Moly (CiU); Salut Pública i Consum i Serveis Socials seguiran a càrrec de M. Carmen González (CiU) i Promoció Econòmica i Ocupació també seran competència del mateix regidor, Joan Carles Paredes (CiU). Per la seva banda, Rivas mantindrà la cartera d’Educació i també serà la titular d’Infància i Joventut.

Les noves incorporacions del PSC ocuparan les carteres següents: Judith Mojeda (Medi Ambient i Dona i Igualtat); Jonathan Martín (Participació Ciutadana, Habitatge i els Plans Integrals de la Ribera i Can Sant Joan), i Marc Rodríguez dirigirà la Regidoria Esports un departament que durant els últims 12 anys ha estat responsabilitat de Parra. Els sis tinents d’alcalde seran, per aquest ordre, Maresma, Rivas, Parra, Paredes, Porro i Martín. 

El nou cartipàs respon al pacte de govern al qual han arribat les executives del PSC i CiU i que ha de ser ratificat per l’assemblea del PSC el pròxim divendres. Mentrestant, CCOO –sindicat majoritari a l’Ajuntament– ha fet un comunicat en què, davant la situació de crisi i les retallades salarials, reclama més confiança en els funcionaris i menys càrrecs de confiança.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari