El Passeig de Ribera oferirà noves zones d’estada entre el riu Besòs i la carretera

Les actuacions previstes, que s’enllestiran a principi de 2008, tenen un cost total de 120.000 euros

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Constructobras l’arranjament d’un tram del passeig fluvial del Besòs, entre el riu i la carretera de la Roca. L’objectiu de les obres és facilitar l’estada dels usuaris habituals d’aquest espai i també fer atractiu aquest itinerari a les persones que encara no el coneixen. El pressupost d’aquesta actuació és de prop de 36.000 euros.
Els treballs formen part del projecte d’adequació del passeig fluvial del Besòs, des del pont que comunica el centre de Montcada amb la carretera de La Roca fins al límit amb el terme municipal de Santa Coloma de Gramenet, incloent l’arranjament, ja executat, de la passarel·la per a vianants que connecta les dues ribes del Besòs a l’alçada del Parc de les Aigües. El president de l’Àrea de Política Territorial, el socialista Jordi Climent, ha explicat que la intenció és fer un passeig agradable i còmode per a la ciutadania.

Les obres inclouen l’adequació del mur de contenció, es plantaran noves espècies vegetals i hi haurà una nova zona de descans. Les actuacions previstes, que s’enllestiran a principi de 2008, tenen un cost total de 120.000 euros, aportats al 50% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari