El pessebre vivent de l’escola Fedac omple de caliu nadalenc el carrer Major

Prop de mig miler de persones, entre alumnes i professorat, van representar aquest dimecres a la tarda diverses escenes relacionades amb el naixement de Jesús

Àngels del pessebre vivent de l'escola Fedac, representat aquest dimecres al carrer Major
Sílvia Alquézar

El pessebre vivent de l’escola Fedac va omplir aquest dimecres a la tarda de caliu nadalenc el carrer Major, entre la plaça de l’Església i la Casa de la Vila. L’alumnat i el professorat van caracteritzar diferents escenes relacionades amb el naixement de Jesús. Al voltant de mig miler de figurants van representar diversos oficis com el de la forja, l’elaboració del pa, el disseny de mapes, la confecció de roba, el comerç i la pesca, a més d’un ampli ventall d’animals de granja com els pollets, els porquets i les ovelles. Tampoc hi podien faltar els àngels, Josep, la verge Maria, el nen Jesús i els tres Reis d’Orient, i els personatges ‘dolents’ com els soldats romans i els dimonis.

La representació, organitzada pel centre i l’AFA, va atraure centenars de famílies, molt contentes de poder gaudir de nou de l’activitat, que no es feia des del passat 2019 a causa de la pandèmia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari