El ple actual s’acomiada en una darrera sessió plenària a l’Ajuntament

Els edils reben els agraïments de l’alcalde i de tots els portaveus municipals per la seva dedicació a l’exercici públic i a la gestió de la ciutat

Avui s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament l’última sessió plenària de l’actual mandat, en què vuit regidors han deixat oficialment el càrrec amb motiu de la nova configuració sorgida arran de les eleccions municipals del 27 de maig.
El Ple ha estat de pur tràmit, ja que només s’havia d’aprovar l’acta de la sessió anterior, no obstant això, cadascun dels portaveus –Carles Guijarro (PSC), Joan Maresma (CiU), Ramon Sánchez (ICV-EUiA), Eva García (PPC) i Marta Aguilar (ERC)– han intervingut agraint als regidors sortints la seva tasca.
També l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), ha lloat la implicació personal dels edils: “En un Ple com aquest s’ha de ser generós, ja que tots els regidors han dedicat temps de la seva vida a la gestió pública i això s’ha de reconèixer d’una manera especial”. Arrizabalaga ha obsequiat sis dels vuit edils que s’acomiadaven del Ple amb una ploma, ja que Juan García i José F. Márquez, aquest amb indisposició, no han assistit. La sessió ha acabat amb una fotografia de família dels membres de la corporació que durant aquest mandat han representat els cinc grups municipals.
Dissabte a les 12 del migdia es farà en Ple d’investidura, en què el socialista César Arrizabalaga prendrà possessió del seu càrrec així com la resta dels 20 edils que integren els cinc grups municipals representats a l’Ajuntament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari