El Ple aprova el nomenament dels membres de la Corporació a les entitats supramunicipals

Les designacions s’han elaborat en funció de la regidoria que ostenta cada representant

L’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar ahir en Ple extraordinari la constitució de la Junta de portaveus i el seu funcionament i organització; així com l’elecció de representants a la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac, a l’Entitat del Medi Ambient (EMA) i a l’Entitat del Transport (EMT).

La Junta de portaveus la integren l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), Jordi Climent (PSC), José María González (ICV-EUiA), Joan Carles Paredes (CiU), Eva García (PP) i Marta Aguilar (Esquerra). Els representants de l’Ajuntament de Montcada i Reixac a la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona són Jordi Climent (PSC) i Joan Maresma (CiU). Aquests mateixos regidors, més la regidora M. Carmen Porro (PSC), són els representants a la Comissió Gestora de la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac. L’alcalde ha estat nomenat com a representant de Montcada i Reixac al Consell metropolità de l’EMA i M. Carmen Porro (PSC) a l’EMT.

Ahir també es va aprovar la proposta de nomenament dels membres de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME). Els vocals del Consell General de l’organisme seran Juan Parra (PSC), Joan Maresma (CiU), Carles Guijarro (PSC), Sergio Hermoso (PSC), Amèlia Morral (CiU), Òscar Gil (ICV-EUiA), Eva García (PP) i Jordi Sánchez (ERC).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari