El Ple de l’Ajuntament es reuneix aquest dijous en la sessió ordinària de febrer

Es debatrà una moció sobre la vaga feminista del 8 de març, presentada pel govern, i una altra sobre les tarifes del transport públic a proposta de Cs

El Ple de l’Ajuntament es reuneix aquest dijous a la Casa de la Vila (19.30h) en la sessió ordinària corresponent al mes de febrer. En l’Àrea de Presidència, l’ordre del dia inclou l’aprovació de la rectificació anual de l’inventari municipal de béns immobles, la proposta de nomenament de Maria Remei Roca com a jutgessa de pau suplent de Montcada i es donaran a conèixer les dades del padró municipal a data 1 de gener de 2018. També es presentarà la proposta d’aplanament a la demanda interposada per l’associació Acción y Comunicación sobre Oriente Medio i un particular contra l’acord del Ple de l’Ajuntament aprovat el 22 de desembre del 2017, en què es va aprovar l’adhesió a la campanya mundial de boicot, desinversions i sancions a Israel.

 

En l’apartat de mocions, se’n presentaran una del govern municipal (ICV-EUiA, ERC i Círculo) sobre la vaga femenista convocada el 8 de març. El grup municipal de Cs proposarà un text de rebuig a l’augment de les tarifes i a l’actual sistema de finançament del transport públic a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els municipis gestionats per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari