El Ple d’investidura es fa aquest dissabte al migdia a la Casa de la Vila

La sessió es podrà seguir en directe a través de la sintonia de Montcada Ràdio (104.6 FM) i també online a montcadaradio.com

La Corporació municipal per al mandat 2015-2019 es constitueix aquest dissabte, 13 de juny, a la Sala de Plens (Casa de la Vila; Major, 32), a les 12 h. Els 21 regidors i regidores electes, escollits a les eleccions municipals del 24 de maig passat, prendran possessió del seu càrrec i es triarà la persona que ocuparà l’Alcaldia de Montcada i Reixac. En aquest mandat hi haurà representats un total de 8 grups municipals. Del PSC, els regidors seran M. Carmen Porro, Francisco Hierro, Lupe Lorenzana i Juan Parra. D’ICV-EUiA, els edils seran Laura Campos, Óscar Gil, Jessica Segovia i Mónica Martínez. Carmen Romero, David Gerbolés i Óscar Pérez representaran Ciutadans, mentre que Jordi Sánchez, Montserrat Ribera i Salvador Serratosa seran regidors per ERC. Ana Ballesta, María del Mar Sempere i Sergio Martín representaran Círculo Montcada; Joan Carles Paredes i Daniel Moly, CiU; Gonzalo García, la CUP, i Eva García serà la representant del PPC.

 

La sessió començarà amb la constitució de la Mesa d’Edat, formada pels regidors de major i de menor edat, i per la secretària de l’Ajuntament. A continuació, els edils juraran o prometran el seu càrrec i s’iniciaran els tràmits per a l’elecció de l’alcalde o alcaldessa. En el cas que alguna persona que hagi encapçalat una candidatura obtingui 11 vots, la majoria absoluta, serà proclamat alcalde o alcaldessa. En el cas que ningú no obtingui la majoria absoluta en la votació, l’Alcaldia serà per a la persona que encapçalava la llista més votada a les municipals 2015.

 

Per fer el seguiment de la sessió, s’habilitarà la pantalla de televisió de la sala institucional de la Casa de la Vila per tal que la ciutadania pugui veure en directe el Ple. També es pot seguir per Montcada Ràdio (104.6 FM i www.montcadaradio.com).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari