El Ple donarà suport al desdoblament de l’R3 d’acord amb la proposta de les plataformes PTP i Fem Vallès

A la sessió plenària d’abril, el govern també informarà sobre el tancament del pressupost del 2023

Un dels punts inclosos a l’ordre del dia del Ple d’abril, convocat aquest dijous (Casa de la Vila, 18.30 h), és la proposició en relació amb el desdoblament de la línia de rodalies R3 entre l’Hospitalet de Llobregat i Puigcerdà al seu pas per Montcada i Reixac. El text de la moció, que compta amb el suport de tots els grups municipals, manifesta que la millor alternativa per executar el projecte entre les estacions de Montcada Bifurcació i Mollet-Santa Rosa és la que lideren les plataformes Promoció del Transport Públic (PTP) i Fem Vallès.

Aquests col·lectius, que el passat mes de febrer van presentar la seva proposta al municipi de la mà del consistori, plantegen traslladar les vies de l’actual línia R3 per una de les calçades de la C-17 fins a la sortida del municipi a l’altura del Pla de Matabous, on tornaria a connectar amb el seu recorregut en direcció a la Llagosta.

En l’apartat econòmic, el govern donarà compte al Ple de la liquidació dels pressupostos del 2023 i sotmetrà a votació la modificació de l’expedient de contractació de la prestació del servei de les escoles bressol municipals Font Freda i Can Sant Joan, entre altres qüestions.

Pel que fa a les mocions previstes, ERC presentarà la sol·licitud perquè s’ampliï el servei de l’autobús 155 que surt de Can Cuiàs i acaba a Terra Nostra de forma que el recorregut sigui circulat i en ambdós sentits de la marxa, i Vox reclamarà que es torni a col·locar a la sala de plens la imatge de Felip VI, retirada el 2015 i substituïda per una fotografia del municipi.

La sessió plenària es podrà seguir en directe des de laveu.cat.

Deixa un comentari