El Ple es reuneix aquest dijous en la sessió ordinària de març

A l’ordre del dia destaquen el nou calendari de pagament a Tort sobre les expropiacions forçoses i dues mocions relacionades amb la crisi de refugiats

El Ple de l’Ajuntament convoca aquest dijous (19.30h) a la Casa de la Vila la sessió ordinària corresponent al mes de març. Entre els punts de l’ordre del dia, destaca en l’Àrea Econòmica la ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local del nou calendari de pagament del justipreu per expropiació per ministeri de la llei pendent d’abonar a Tort SA en compliment de la sentència del 22 de febrer de 2016.

 

El Ple també inclou altres qüestions com l’aprovació del text refós del Pla Especial de Concreció d’Usos del Centre Lúdic i de Serveis del Punt de Montcada, a Mas Rampinyo. Pel que fa a l’Àrea de Presidència, se sotmetrà a aprovació donar el nom de mossèn Josep Maria Torres a la plaça situada davant de l’ermita de Reixac i la rectificació anual de l’inventari municipal de béns immobles. En l’àmbit esportiu, el consistori porta a Ple la modificació de l’article 10 dels estatuts de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure i l’aprovació inicial del reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals. De l’Àrea Social, hi ha previst aprovar les bases dels ajuts a l’escolarització per al curs vinent.

 

En l’apartat de mocions, el Ple debatrà dues propostes relacionades amb la crisi dels refugiats i en contra de l’acord de la Unió Europea amb Turquia, presentades pel PSC i l’equip de govern. D’altra banda, CDC presentarà un document en què es planteja una reforma horària per adequar les jornades laborals a la societat de les noves tecnologies. També hi haurà un altre document sobre salut, a petició de l’executiu, en què es demana al Departament de Salut de la Generalitat posar en marxa un projecte sanitari sobre patologia ambiental adreçat als professionals de la sanitat pública.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari