El Ple extraordinari per substituir l’alcaldessa tindrà lloc aquest divendres

Els grups de CiU, PPC i ERC havien demanat aquesta mesura davant de la voluntat de María Elena Pérez de continuar en el càrrec

María Elena Pérez, en una imatge d'arxiu, al despatx de l'Alcaldia
Arxiu/PA

L'Ajuntament ha convocat aquest divendres a les 19.30h un Ple extraordinari i urgent que té com punt principal de l'ordre del dia la substitució de l'actual alcaldessa, María Elena Pérez (PSC) qui no ha presentat la dimissió després de conèixer la sentència del TSJC i, després del permís per maternitat, continua de baixa temporal per malaltia. El govern socioconvergent ha pres aquest mesura davant la incompatibilitat d'aquesta decisió amb la sentència, que l'impedeix ocupar cap càrrec públic durant 7 anys per haver comès un delicte de prevaricació.

Els grups de CiU i PPC havien demanat la convocatòria del Ple extraordinari davant de la voluntat de Pérez de continuar en el càrrec, malgrat la sentència. ERC, per la seva banda, ha mostrat la seva discrepància amb la sessió que es farà aquesta tarda ja que la seva exigència no ha estat un Ple d'investidura, sinó que el propi equip de govern qui li retirés la confiança a l'actual alcaldessa.

 

Deixa un comentari