El Ple sotmetrà a aprovació la modificació del PGM per fer habitatge de protecció oficial de lloguer a Mas Duran

La sessió començarà a les 18.30h i es pot seguir en directe a través de laveu.cat, el canal de youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat

L'Ajuntament es renueix aquest dilluns (18.30h) en la sessió ordinària de juny, en format en línia. Un dels punt destacats de l’ordre del dia és la modificació puntual del Pla General Metropolità per a la previsió d’habitatge de protecció oficial de lloguer a Mas Duran. La sessió ordinària també inclou l’aprovació del conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament per construir la futura Escola Bressol de Can Sant Joan a l’IE El Viver. En l’apartat de mocions, Cs en presenta dues: una proposta per rebutjar els indults als polítics del procés i una segona contra els nous peatges a les autopistes i autovies estatals després de la seva liberalització.

D'altra banda, durant el Ple es llegirà una declaració institucional treballada des de la Taula LGTBIQ+ coincidint amb el Dia Mundial de l'Alliberament del col·lectiu. El Ple es pot seguir en directe a través de laveu.cat, el canal de youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari