El pont que uneix la carretera de Ripollet amb Cerdanyola serà remodelat

Les obres seran sufragades per la Generalitat, l’AMB i el Consell Comarcal del Vallès Occidental

El pont que enllaça la carretera de Ripollet amb Cerdanyola serà remodelat gràcies a les gestions de la Mancomunitat Intermunicipal de Cerdanyola, Ripollet i Montcada. Aquest és un dels temes que va tractar ahir el ple d’aquest organisme, reunit a la Sala de plens de la Casa de la Vila, ja que la presidència de torn està a mans de l’alcaldessa montcadenca, M. Elena Pérez (PSC).

Ja fa anys que aquesta via es troba molt degradada perquè no estava clar quina administració en tenia les competències. Les gestions realitzades des de Ripollet han permès un acord mitjançant el qual la Generalitat n’assumeix la titularitat, així com la meitat dels 600.000 euros que costaran les obres d’arranjament. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) aportarà els 240.000 euros corresponents a Ripollet i Montcada, mentre que el Consell Comarcal del Vallès Occidental sufragarà la resta, un total de 60.000. A partir del proper mes de gener es produirà la licitació de les obres de millora i arranjament del pont, obres que seran controlades i gestionades directament pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

A més d’informar d’aquestes gestions, el Ple de la Mancomunitat va aprovar el pressupost per al 2011, amb una dotació de 402.730 euros, un 1,2% inferior que el de 2010 com a resultat de les mesures de contenció de la despesa aprovades el juliol passat. Al final del ple, Pérez va informar als altres alcaldes sobre les darreres gestions realitzades per garantir que el nou govern de la Generalitat tiri endavant el projecte de l’Hospital Ernest Lluch que donarà servei a aquests tres municipis, a més de Barberà del Vallès.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari