El PPC critica l’actitud del govern català respecte a la construcció de l’hospital Ernest Lluch

El vot en contra del govern a una proposta del PPC per accelerar la construcció de l’hospital Ernest Lluch ha motivat que els populars titllin el govern d’Entesa d’ “hipòcrita”

La portaveu del Partit Popular de Catalunya (PPC) a Montcada i Reixac, Eva García, ha acusat els socialistes “d’hipocresia i falsedat” respecte a les necessitats sanitàries de la comarca. L’edil ha fet aquestes crítiques després que els grups que donen suport al Govern d’Entesa de la Generalitat votessin el 12 d’abril en contra d’un proposta de resolució desl populars que instava el Govern a impulsar i aprovar en un termini de tres mesos el projecte de construcció del futur hospital comarcal que es farà en terme municipal montcadenc.

Eva García ha recordat que, l’any 2004, el PPC va presentar aquesta mateixa proposta al Parlament, i que els socialistes la van votar en contra acusant-los d’alarmistes, tot i que mesos després van donar llum verde al projecte. Segons la portaveu popular a Montcada, “el PSC s’ha dedicat fins avui a vendre fum i que no té cap interès ni cap sensibilitat respecte les necessitats d’equipaments sanitaris a la comarca”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari