El PPC insta l’Ajuntament a que decideixi la ubicació del nou IES Montserrat Miró

Els populars locals han presentat quatre esmenes als pressupostos de la Generalitat sobre sanitat i educació

El Partit Popular de Montcada i Reixac ha presentat quatre esmenes als pressupostos de la Generalitat perquè el govern català inclogui partides per millorar l’educació i la sanitat al municipi en els pressupostos del 2008. La secció local dels populars va fer públiques ahir en roda de premsa les propostes per a Montcada i Reixac, en veu de la portaveu del PP al municipi, Eva García.

La primera esmena denuncia que en els pressupostos aprovats per la Generalitat no s’inclouen diners ni per a la redacció del projecte ni per a la construcció de l’hospital Ernest Lluch, als terrenys montcadencs de l’antiga fàbrica Redosa. Des del Partit Popular reclamen la dotació de recursos econòmics per poder fer les primeres passes burocràtiques de cara a la construcció del nou equipament sanitari.

La segona esmena fa referència a la millora dels centres educatius del municipi i a la construcció d’un nou institut al barri de Can Sant Joan. D’altra banda, els populars demanen a l’Ajuntament que decideixi la ubicació del nou institut IES Montserrat Miró, que substituiria l’antic situat al carrer Carrerada (Montcada Nova). “Fa dos anys que la Generalitat va anunciar que faria un nou institut i l’Ajuntament encara no ha cedit els terrenys”, va explicar García. L’Ajuntament ha informat que els terrenys on anirà el nou IES Montserrat Miró són els del camp de futbol de la Font Freda, un espai que està afectat pel pas de la Línia d’Alta Velocitat. L’afectació és el motiu pel qual el Consistori encara no ha cedit els terrenys a la Generalitat.

D’altra banda, la tercera esmena presentada pels populars fa referència a la construcció d’un nou casal per a la gent gran. El partit creu que el casal situat al parc Salvador Allende “és insuficient per a l’elevat nombre de jubilats que viu al municipi”. Finalment, la quarta esmena reclama la dotació de més efectius mèdics ens els dos centres d’atenció primària del municipi, així com la incrementació d’especialitats dins de Montcada. La portaveu, Eva García, ha explicat que a banda de les esmenes presentades seguiran de prop les actuacions que la Generalitat ha anunciat per al municipi, com la segona fase del soterrament de la C-17 o les millores als laterals de la C-58.

Foto: Maikel (A Fons Vallès)

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari