El president de l’Àrea Econòmica denuncia públicament la pintada a la façana de l’habitatge familiar

El regidor afirma que l’Ajuntament farà tot el possible per trobar els culpables dels actes vandàlics que s’han produït a les darreres setmanes sobre béns particulars d’edils

Façana de l'edifici familiar del president de l'Àrea Econòmica amb la pintada a la porta
Montcada Comunicació

El president de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament, Joan Maresma (CiU), ha denunciat públicament en una roda de premsa la pintada a la façana del seu habitatge familiar, un acte vandàlic que també ha perjudicat una veïna. “No és un acte aïllat, s’han produït altres incidents i vull remarcar que intentarem per tots els mitjans trobar els culpables d’aquests actes incívics”, ha manifestat l’edil, qui ha afegit que “la política de la por i la coacció no porta enlloc”. Maresma ha deixat entreveure que aquests fets podrien tenir alguna relació amb el conflicte laboral a l’Ajuntament, tot i que ha puntualitzat que li consta que “la plantilla rebutja, en general, aquest tipus d’accions”. L’edil ha posat la denúncia a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, que iniciaran una investigació. 

 

Per la seva banda, la Coordinadora de Personal de l’Ajuntament ha fet un comunicat en què afirma que la plantilla “no està disposada a admetre que se la criminalitzi en cap forma i reivindica asseure’s en una taula de negociació per arribar a acords”. L’escrit també critica el fet que l’equip de govern “aludeixi a la possibilitat que aquests actes estiguin provocats pel conflicte laboral al consistori, quan al municipi hi ha multitud de conflictes socials”.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari