El primer Ple del mandat aprova les assignacions per als grups municipals i els regidors

La sessió també escollirà els representants de Montcada i Reixac a organismes col·legiats

El primer Ple del mandat 2007-2011 té lloc avui a les 19.30h a la Casa de la Vila, després de la constitució del nou Ajuntament, el 16 de juny passat (a la imatge). Els punts de l’ordre del dia estan relacionats amb la constitució i assignacions per als grups municipals i als regidors de l’equip de govern i de l’oposició. A la sessió s’escolliran els representants de la Corporació local a la Mancomunitat de Municipis, l’Entitat del Transport i l’Entitat de Medi Ambient –tots tres organismes dependents de l’Àrea Metropolitana de Barcelona –i a la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac.

El Ple també donarà compte dels decrets d’Alcaldia que han nomenat els regidors, membres de la Junta de Govern Local, les tinences d’alcalde i el personal eventual. Pel que fa als grups municipals, avui passa a aprovació la proposta d’assignació econòmica a cada grup –en funció de la seva representativitat al Ple– i la designació de portaveus dels grups a l’Ajuntament, que correspondran a Jordi Climent (PSC), Josep M. González (ICV-EUiA), Joan Carles Paredes (CiU), Eva García (PPC) i Marta Aguilar (Esquerra). La sessió també passarà a aprovació les retribucions dels regidors que assisteixin a les comissions informatives.

Un altre punt de l’ordre del dia és l’aprovació els membres del Ple que representaran Montcada i Reixac en diferents òrgans com el Consell Escolar Municipal, la Mancomunitat per a l’abastament d’aigua del riu Ter, el Consorci per a la defensa de la conca del riu Besòs, el Consell d’Administració del Consorci del Parc de Collserola, el Consorci de la Serralada de Marina, al Consorci de Normalització Lingüística o al Consorci de la Televisió Digital Local Terrestre (TDT). Avui també passa a aprovació la composició de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure i dels consells d’administració de les empreses públiques Montcada Òptima i Montcada Societat Municipal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari