El programa Montcada Inclou es dedicarà enguany al sector industrial

L’Ajuntament i la Fundació Aigües de Barcelona signen el conveni per finançar el projecte de formació i ocupació a mida per a persones amb discapacitat intel·lectual

Participants al Montcada Inclou del 2023
Lluís Maldonado

L’Ajuntament i la Fundació Aigües de Barcelona han signat el conveni de col·laboració per fer una nova edició del programa Montcada Inclou de formació i ocupació a mida per a persones amb discapacitat intel·lectual. Serà la tercera vegada que es du a terme la iniciativa que es va iniciar el 2022 i que té com a objectiu millorar les oportunitats laborals dels inscrits per trobar feina.

En la primera edició la formació es va centrar en el sector de la jardineria; la segona, en el món del comerç i l’atenció al públic i aquesta tercera, en els rols de manipulació i peonatge en el sector industrial local. Els participants formen part de la borsa de treball del Servei d’Ocupació de Montcada i Reixac.

Les autoritats municipals i els representants d’Aigües de Barcelona, després de signar el conveni
Premsa Ajuntament

Representants de l’Ajuntament i la Fundació Aigües de Barcelona s’han reunit al consistori per signar formalment l’acord de col·laboració. Per part del consistori han assistit a l’acte l’alcalde, Bartolo Egea (PSC), la presidenta de l’Àrea Econòmica, Nani López (PSC), i el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Indústria, David Zambrana (PP), i per part de la companyia, el conseller delegat, Felipe Campos, el director de Relacions Institucionals, Manel Giraldo, el gerent de la Zona Besòs, Eduard Bosch, i la responsable d’Acció Social, Nerea Plaza.

Deixa un comentari