El PSC anuncia que M. Carmen Porro serà la nova candidata a les eleccions

De moment, continua la incògnita sobre el futur immediat de María Elena Pérez a l’Ajuntament

Dos dies després de fer-se pública la sentència sobre la peça cinquena del cas Mercuri, el PSC ha anunciat que l’actual alcaldessa accidental, M. Carmen Porro, serà la candidata a les properes eleccions municipals. La decisió l’han pres els òrgans de direcció local i de la Federació del Vallès Sud del partit en resposta a la petició de suspensió de militància de la primera secretària de l’agrupació socialista, María Elena Pérez. D’altra banda, l’executiva de l’agrupació nomenarà en els propers dies una Comissió Gestora que s’encarregarà de dirigir-la.

Si bé Pérez ha renunciat al càrrec que ocupava a l’executiva del partit, de moment es manté l’hermetisme sobre la seva continuïtat a l’Ajuntament ja que no ha fet cap pronunciament al respecte. Tampoc el grup municipal del PSC ha respost les peticions de dimissió immediata formulades per tots els grups municipals, inclós CiU, el seu soci de govern.

 

La nova candidata

La nova cap de llista del PSC, M. Carmen Porro, és una de les regidores més veteranes del grup municipal socialista. Va entrar al consistori al 1999 sent la responsable de l’Àrea Interna i actualmente també de Serveis Municipals. Durant aquest mandat també ha actuat com a portaveu del grup municipal socialista. A final de setembre va assumir l’Alcaldia de forma accidental per la baixa de Pérez qui a principi d’abril acaba el permís de maternitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari