El PSC aprova la llista per a les municipals

La proposta, aprovada amb un 85% dels vots presenta 8 noms nous

L’agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya ja ha aprovat en assemblea per una àmplia majoria la llista per a les properes eleccions municipals. Els militants de la formació es van reunir ahir a la tarda en assemblea a la Casa de la Vila i van votar la proposta de candidatura de l’executiva que va obtenir un 85% dels vots.
La llista que encapçalarà l’actual alcalde, César Arrizabalaga, es presentarà oficialment al mes de maig.

El PSC ha estat la primera formació del municipi que ja ha aprovat la seva llista per a les eleccions del pròxim 27 de maig. El procediment s’ha fet seguint la dinàmica del partit arreu de Catalunya amb l’objectiu de tenir les llistes a punt a final de març, ja que a principi d’abril és quan d’obre el període legal per presentar les candidatures.
Segons ha manifestat l’alcaldable socialista, César Arrizabalaga, la llista és innovadora, ja que incorpora 8 noms nous que mai s’havien presentat pel PSC. Cinc d’ells es troben entre les 12 primeres posicions. Es tracta de Jordi Climent, número 3, M. Teresa Gallego, número 9, Alicia Solano, en el 10, Rafael Ruiz, en el lloc número 11 i Miguel Blandino, en el 12.

Entre els primers llocs de la llista també hi ha regidors veterans com Carme Porro, Carles Guijarro i Juan Parra, que porten dos mandats o més al càrrec, juntament amb edils que van entrar en les eleccions del 2003. Aquest és el cas d’Eva Gonzalo, Ana Rivas i Sergio Hermoso.
No apareixen a la llista tres regidors en actiu com són Juan Garcia, Lupe Lorenzana i Jesús Muñoz. Sí continuen, encara que no pas entre els 12 primers, Fina Manzano i Ramon Rivas.

El Primer Secretari i cap de llista, César Arrizabalaga, ha definit els i les integrants de la llista com “gent competent, honesta i amb moltes ganes de treballar per la ciutat” i ha fet una demanda específica a les noves incorporacions: “il·lusió, capacitat per escoltar la ciutadania i treball per donar resposta a les demandes que ens plantegin”.
Arrizabalaga ha aprofitat per agrair la feina ben feta als regidors i regidores que no repeteixen a la llista. Dels nous i noves ha dit que “es tracta de gent molt formada, pertanyent a una classe política més preparada”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari