El PSC convida la ministra de Foment a passar un cap de setmana a Montcada

L’agrupació local vol que Ana Pastor constati personalment la necessitat de soterrar la línia R2 al seu pas pel nucli urbà

M. Carmen Porro, amb la carta enviada a la ministra
PSC

La candidata del PSC i actual alcaldessa de Montcada i Reixac, M. Carmen Porro, ha enviat aquest matí una carta certificada a la ministra de Foment, Ana Pastor (PP), per convidar-la a passar un parell de dies al municipi amb les despeses pagades. La voluntat de l’agrupació local socialista és convèncer la ministra de l’“honorabilitat de complir amb la paraula donada” i de la necessitat que se soterri l'R2 al seu pas pel nucli urbà. “L’estada a Montcada ajudaria Pastor a comprendre el motiu de l’obstinació de tot un municipi a favor del soterrament”, ha indicat Porro. Els socialistes també conviden la ministra a esperar 15 minuts davant d’un dels passos a nivell per poder creuar un carrer i a fer una ofrena a les 161 víctimes del tren.

A la carta, la candidata del PSC recorda que ja fa més de set anys que es va signar el compromís pel soterrament però que el Ministeri de Foment i l’Adif es neguen a executar el projecte actuant amb “menyspreu i ignorància” cap al municipi. “Montcada no reivindica privilegis, sinó justícia”, ha afegit Porro qui es mostra decidida a seguir lluitant per assolir el soterrament.

Descarregar la carta>>

Seccions:

Deixa un comentari