El PSC es defensa de les acusacions del PP, a qui retreu que utilitzi ‘argúcies infantils per cridar l’atenció’

Els socialistes argumenten que el cartell independentista que surt a la fotografia conjunta de la Diada es va col·locar sense el seu consentiment i per part de gent aliena a l’organització de l’acte

El PSC ha volgut respondre, a través d’un comunicat, a les crítiques que ha rebut per part del PP per haver participat en una fotografia conjunta durant l’acte institucional de la Diada que es va fer a l'Auditori Municipal en la que es podia veure una pancarta que demanava la llibertat dels líders sobiranistes. Els socialistes consideren que les acusacions del PP estan "totalment fora de joc" i argumenten que els cartells independentistes van ser exhibits per gent aliena a l’organització de l’acte i es van col·locar sense el seu consentiment. El PSC retreu al PP que, després de quedar-se fora del Ple municipal i d’altres ciutats de la comarca, "hagi de recórrer a argúcies infantils per cridar l’atenció d’alguna manera per intentar reflotar". Els socialistes creuen que es poden busquen solucions per acabar amb la situació política actual amb "diàleg i respecte" i acusen als populars d’utilitzar com a combustible "l’enfrontament, la radicalització de les postures i la divisió".

En aquest mateix escrit, la secció local del PSC fa un balanç general de la Diada i demana al govern de la Generalitat que canviï el seu rumb polític després de veure com s’ha produït una reducció en la participació per part de la ciutadania. "Un primer pas, en aquest sentit, és el de procurar que tothom se senti còmode en els actes públics organitzats pels ajuntaments", ha manifestat Andreu Iruela, portaveu del grup municipal socialista.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari