El PSC es reuneix amb la diputada al Congrés Lidia Guinart

Els socialistes alerten que, per poder fer realitat la històrica reivindicació local, cal que s’aprovin els pressupostos de l’Estat

Guinart, la tercera per l'esquerra, amb els representants de l'executiva local socialista, a la seu del partit
PSC

Representants de l’agrupació local socialista –el candidat a l’Alcaldia, Bartolomé Egea; el primer secretari, Andrés Iruela; la portaveu del grup municipal, M. Carmen Porro i la secretària d’organització, Lupe Lorenzana– es van reunir ahir amb la diputada al Congrés Lidia Guinart per preparar la reunió de treball prevista el 10 d’octubre a la seu del Ministeri de Foment sobre el soterrament de l’R2 al seu pas per Montcada i Reixac i Vallbona. A la trobada estan convocats representants polítics del govern local, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat i, segons el PSC, també hi assistiran membres del grup parlamentari socialista.

A les portes de la reunió, en la qual el Ministeri i Adif informaran sobre en quina fase es troba la redacció del projecte, Egea ha alertat que “la consecució del soterrament passa necessàriament per l’aprovació dels pressupostos generals presentats per Pedro Sánchez”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari