El PSC organitza un cinefòrum per parlar sobre la violència invisible contra les dones

L’acte es va fer a la seu del partit amb participació de tres ponents

Les ponents participants a l'acte. D'esquerra a dreta Dori Alcalá, Manoly Arriaga i Carolina Sanchís
PSC Montcada

L’agrupació local del PSC s’ha afegit als actes de commemoració del 25N amb la projecció del documental La violencia invisible produït per l’associació de dones Páginas Violeta i un debat a càrrec de la secretària de Polítiques Feministes de la Federació del Vallès Occidental Sud, Manoly Arriaga, la primera secretària de les JSC de la comarca, Carolina Sanchís, i la secretària de Polítiques Socials i Feministes del partit a Montcada, Dori Alcalá. L’acte es va fer ahir a la seu del PSC la façana de la qual serà decorada amb motius reivindicatius referits a la jornada del 25N.

Estudis fets pel Ministeri d’Igualtat constaten que el 31,9% de les dones espanyoles han estat víctimes d’abusos psicològics

El documental presentat retrata amb testimonis les violèncias psicològiques exercides contra les dones, un tipus de maltractament que, segons va assenyalar Arriaga, sovint és imperceptible tant per a la pròpia víctima com per al seu cercle més proper. Alcalà va afegir que estudis fets pel Ministeri d’Igualtat constaten que el 31,9% de les dones espanyoles han estat víctimes d’abusos psicològics. Per acabar amb aquesta xacra, Sanchís va apuntar que cal promoure l’educació sexual a les escoles cara avançar cap a una societat feminista i igualitària.

A l’acte reivindicatiu del 25N van assistir el primer secretari del PSC Montcada i alcaldable, Bartolo Egea, i el diputat al Parlament David González.

Etiquetes:

Deixa un comentari