El PSC presenta la candidatura de les municipals davant de més de 650 persones

La llista dels socialistes de Montcada combina cares noves amb la presència de veterans del partit

Les persones que configuren la llista del PSC per a les municipals de maig “representen tots els àmbits socials i professionals de Montcada i Reixac i no només unes sigles determinades”, segons el candidat socialista a l’Alcaldia de Montcada, César Arrizabalaga. La presentació oficial de la llista –que s’havia fet pública després de la seva aprovació en una assemblea celebrada el 20 de març– va tenir lloc dissabte al pavelló Miquel Poblet, davant de més de 650 persones. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sabadell i president de la Federació del PSC del Vallès Sud, Manuel Bustos, la diputada al Parlament de Catalunya, Lídia Santos, el diputat al Congrés de Madrid, Carles Corcuera, i candidats socialistes de la comarca i rodalies.

La candidatura del PSC combina la presència de veterans del partit a Montcada amb persones que no s’havien presentant mai, amb quatre membres de les Joventuts Socialistes i també una persona independent. Els cinc primers llocs de la llista els ocupen César Arrizabalaga, Carmen Porro, Jordi Climent –nova incorporació– Eva Gonzalo i Carles Guijarro. Els tres següents són per a regidors en actiu, Ana Rivas (6), Juan Parra (7) i Sergio Hermoso (8). Com a número 9 apareix una persona independent, Teresa Gallego, i el 10 és per a Alicia Solano. La llista equilibra la presència de dones, tal com fixa la nova Llei d’Igualtat. Segons Arrizabalaga, “els integrants de la candidatura pertanyen a una classe molt més preparada, són representatius de tot Montcada i tenen moltes ganes de treballar pel municipi”. L’alcalcable també va agrair la tasca dels actuals regidors que no repetiran en el pròxim mandat. (A la fotografia, els integrants de la candidatura amb els convidats a l’acte).

César Arrizabalga també va apuntar a l’acte algunes de les propostes del programa electoral que els socialistes presentaran a les municipals de maig, que, segons el candidat, “giren al voltant de millorar la qualitat de vida dels ciutadans”. Alguns dels punts més destacats són l’ampliació del pavelló Miquel Poblet, la construcció de dues noves escoles bressol i dos instituts, la recuperació de la Torre Na Joana com a espai d’oci per als joves, la creació d’una Casa Natura a la Torre de Vista Rica i remodelar definitivament el carrer Major. Altres propostes són la construcció de dos aparcaments –un al centre i un altre a Can Sant Joan–, fer actuacions per eliminar el trànsit que no es urbà pel centre del municipi i millorar la llera de la riera de Sant Cugat.

Manuel Bustos va obrir els parlaments i va destacar, entre d’altres qüestions, que el candidat –actual alcalde– durant els anys que porta al capdavant del govern municipal ha fet una política “molt centrada en les persones. Ningú no parla de Montcada sense fer referència a César Arrizabalaga”. Per la seva banda, la diputada al Parlament de Catalunya, Lídia Santos –una de les redactores de l’Estatut–, va destacar que l’actual govern de la Generalitat té en els ajuntaments un suport molt important, “en els ajuntaments i en els veïns, que són el motor dels municipis”, va indicar la parlamentària.

La candidatura del PSC per a les municipals és la següent:

1. César Arrizabalaga Zabala (PSC)
2. María del Carmen Porro Arias (PSC)
3. Jordi Climent i Martí (PSC)
4. Eva Gonzalo Palau (PSC)
5. Carlos Guijarro Martínez (PSC)
6. Ana María Rivas Valverde (PSC)
7. Juan Parra Sola (PSC)
8. Sergio Hermoso Navalpotro (PSC)
9. María Teresa Gallego Andrés (Independent)
10. Alicia Solano Peinado (PSC)
11. Rafael Ruiz López (PSC)
12. Miguel Blandino Zorrilla (PSC)
13. Josefina Manzano Yuste (PSC)
14. José Ramón Rivas Gutiérrez (PSC)
15. María Elena Pérez García (JSC)
16. Daniel Palomino Paz (JSC)
17. Carmen Joyera Aznar (PSC)
18. Diego Márquez Sánchez (PSC)
19. Àngels Gonzalo Palau (JSC)
20. Joaquín Fernández Ruano (PSC)
21. María Rosa Gil Martínez (PSC)

Suplents:
22. Ignacio Góngora Gázquez (PSC)
23. Laura Martínez Fernández (PSC)
24. Jesús Heredia Sánchez (PSC)

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari