El PSC torna a portar al Parlament la reclamació de les urgències del CAP Montcada

La Comissió de Salut aprova una resolució que insta el Govern de la Generalitat a reobrir el servei, suprimit el 2011

Els regidors Dori Alcalà i José Maria Pérez i el Primer Secretari de les JSC, amb la vicepresidenta segona del Parlament, Assumpta Escarp, i membres del Grup de Treball de Gent Gran
PSC

El PSC de Montcada ha tornat a portar al Parlament la reclamació del servei d’atenció mèdica nocturn al CAP Montcada, suprimit el 2011. La resolució, defensada ahir per la vicepresidenta segona del Parlament, Assumpta Escarp i aprovada per unanimitat dins de la Comissió de Salut, insta el Govern a reobrir les urgències.

El text també demana a la Generalitat que presenti el Pla Funcional del futur Hospital Ernest Lluch, que està previst construir als terrenys de l’antiga fàbrica Redosa –entre Montcada i Ripollet–, i que adjudiqui les obres durant aquest any. “Amb l’aprovació de la proposta de resolució hem complert amb el que es va acordar amb la Taula per la Salut”, ha destacat el cap de llista del PSC a Montcada, Bartolo Egea, qui defensa un tracte just per al municipi, amb la reobertura de les urgències i la construcció del centre hospitalari.

“Amb l’aprovació de la proposta de resolució hem complert amb el que es va acordar amb la Taula per la Salut”

Bartolo Egea, cap de llista del PSC

A la Comissió de Salut del Parlament han estat presents els regidors del grup municipal socialista José María Pérez i Dori Alcalà, el primer secretari de les JSC de Montcada, Albert Carandell, i els membres del grup de treball de la gent gran, Ricard Macias i Magdalena Egea.

Deixa un comentari