El responsable de Rodalies es reunirà dilluns amb l’Ajuntament

Félix Martín ha fixat data per fer la trobada que va suspendre la setmana passada després que l’alcaldessa expressés públicament el seu malestar

Finalment, Renfe ha acceptat reunir-se dilluns amb l’Ajuntament després d’anul·lar la trobada prevista per ahir i convocada a petició del consistori per traslladar a la companyia ferroviària les nombroses reclamacions sobre l’adaptació dels accessos i l’adequació de les andanes a quatre de les cinc estacions de tren operatives que hi ha al municipi. La nova cita s’ha marcat després que l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), mostrés la seva indignació en un comunicat de premsa per l’anul·lació reiterada de reunions per part del gestor ferroviari des del passat mes de juny.

A final de la setmana passada el responsable de Rodalies a Catalunya, Félix Martín, va suspendre sine die la reunió prevista per a aquest dimecres, 18 d’octubre, argumentant que les reiterades convocatòries de vaga li obligaven a centrar tots els seus esforços a l’atenció dels seus clients i la planificació del servei. Celebrem que hi hagi finalment data, però ens sorprèn molt que fa una setmana no ens donessin una nova cita i, després de mostrar el nostre malestar als mitjans de comunicació, la situació hagi canviat”, ha manifestat l’alcaldessa.

 

Reclamacions locals

 

A la reunió programada dilluns a l’Ajuntament assistiran el responsable de Rodalies a Catalunya, l’alcaldessa i el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC). Durant la trobada, Campos lliurarà a Martín les 1.326 signatures recollides per l’AV Can Sant Joan, que reclamen millores en l’accessibilitat a l’estació i a les andanes per a les persones amb mobilitat reduïda i les que porten cotxes de nadons. Només volem que les estacions del municipi millorin en seguretat i accessibilitat per als usuaris perquè són anacròniques, precàries i obsoletes i Renfe vulnera sistemàticament el dret a la mobilitat a una gran part de la nostra població” ha dit l’alcaldessa, tot afegint que “Montcada i Reixac ha estat històricament un ciutat maltractada per les infraestructures i, per això, exigeix recuperar la seva dignitat com a poble”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari