El risc de rebrot baixa però continua sent elevat

La xifra de montcadencs hospitalitzats se situa en 11 persones. Pel que fa als centres educatius, no hi ha cap grup tancat i s’han registrat 241 casos positius als últims 10 dies

Dades facilitades pel Departament de Salut
Raül Rivas

El nombre de contagis de la Covid-19 al municipi continua sent força elevat en aquest inici d'any. De l'1 al 7 de gener es van comptabilitzar 689 casos –la setmana anterior la xifra va ser de 754. Segons les dades facilitades aquest dimarts pel Departament de Salut, el risc de rebrot ha baixat lleuguerament dels 5.507 punts als 3.884 –la mitjana a Catalunya és de 3.896–, mentre que el un risc de transmissió ha passat de l’1’69 al 0,92.

Pel que fa al nombre d’hospitalitzacions, en el cas de Montcada consten 11 persones ingressades, una més que a la setmana anterior. I respecte a la campanya de vacunació, al municipi hi ha un total de 27.446 ciutadans vacunats, dels quals 8.927 ja han rebut la tercera dosi.

Escoles

Totes els centres educatius del municipi –escoles bressol, escoles i instituts– han començat el segon trimestre del curs amb alumnes confinats i casos positius. En total, hi ha 221 persones confinades i s'han registrat un total de 241 persones contagiades als últims 10 dies, segons dades facilitades pel Departament d'Educació de la Generalitat. No hi ha cap grup confinat a cap escola de la ciutat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari