El sorteig dels pisos protegits de la Font Pudenta se celebra amb un acte multitudinari

Els 36 pisos tenen propietari des del 30 de març, dia en què es va celebrar el sorteig per adjudicar els habitatges als aspirants.

Després de Setmana Santa, els 36 adjudicataris dels pisos de protecció oficial de la Font Pudenta començaran a escollir el seu futur habitatge, en funció de l’ordre amb què el seu número va sortir del bombo del sorteig dels pisos, que va tenir lloc el 30 de març amb un acte multitudinari al pavelló Miquel Poblet. L’alegria dels afortunats va contrastar aquell dia amb la decepció dels aspirants que no van obtenir un habitatge. En total, hi havia 330 sol·licituds i els adjudicataris, majoritàriament, són parelles joves que no arriben als 30 anys.

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), va felicitar els afortunats i va encoratjar la resta d’aspirants a tornar a optar a un habitatge protegit perquè “farem 540 pisos més a Mas Duran, la Rasa i la Ribera. El nostre objectiu és que promocions de privats incloguin pisos protegits, com ha estat el cas dels que sortegem avui”, va dir l’edil. Concretament, Arrizabalaga va anunciar que a la Ribera es faran 142 pisos, 48 de compra i 58 de lloguer, quan s’alliberi l’espai que actualment ocupa la fàbrica Valentine. A la Rasa aniran altres 80 pisos i a Mas Duran, 134 habitatges de lloguer i 184 de compra.

Els 36 pisos de la Font Pudenta estan dividits en protecció oficial (21 habitatges) i preu concertat (15 pisos). El preu dels habitatges va dels 74.659 als 144.062 euros, en funció de les dimensions de cada pis. Els habitatges tenen 1 ó 2 dormitoris, una plaça de traster i d’aparcament associada, façana d’obra vista i “acabats de gran qualitat i cuines i banys molt ben equipats”, ha indicat la gerent de l’empresa pública Montcada Òptima, Carmen Bastida. Els habitatges de Font Pudenta són el fruït d’una negociació entre la constructora Alcaraz –que ha aixecat l’immoble d’un centenar de pisos on s’inclouen els de protecció– i l’Ajuntament, a través de Montcada Òptima.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari